Реставрація зубів керамічними вінірами

реставрація зубів керамічними вінірамиБути красивим сьогодні простіше простого. Сучасна індустрія краси дозволяє виправити практично всі недоліки зовнішності, які можуть бути у людини. Якщо навіть можна «перекроїти» саме обличчя, то що говорити про все інше. У цій статті мова піде про виправлення посмішки. Сьогодні популярністю користується реставрація зубів. Керамічні вініри – одне з найкращих рішень в цій справі.

У наш час залізо в роті вже не актуальне. Стоматологи в усьому світі стверджують, що без заліза в справі відновлення зубного ряду можна обійтися. В Україні з цим теж згодні. Зараз тут і там практикується реставрація зубів керамічними вінірами. Якщо десь і використовують метал, то це спеціальні сплави, що не окислюються у вологому середовищі, а значить нешкідливі. Втім, якщо потрібно виправити тільки візуальну складову, ніякий метал не знадобиться. Тут відмінно спрацює реставрація зубів керамічними вінірами. Посмішка повністю зміниться, стане ідеальною. Чи потрібно говорити, що цією послугою активно користуються українські та зарубіжні публічні люди. Якщо хочеться виправити форму або колір, підрівняти ряд, прибрати дрібні дефекти, просіть доктора наклеїти Вам вініри.

Реставрація зубів керамічними вінірами здійснюється в столичній клініці «Перлина».

У нас в клініці працюють лікарі, у яких за плечима достатньо знань і досвіду, щоб допомогти кожному, хто до них звернеться. Ми працюємо для того, щоб Ви ставали здоровішими і привабливішими. Реставрація зубів керамічними вінірами – чудова, хоч і нова, методика. Приходьте до нас, ми з радістю займемося корекцією Вашої посмішки. Для початку Вам потрібно записатися і прийти на прийом, вказати доктору на те, що Вам не подобається.

Власної посмішки соромитися все життя зовсім не обов'язково більше!
Реставрація зубів керамічними вінірами допоможе прибрати всі її недоліки!