Виготовлення знімних зубних протезів

Виготовлення знімних зубних протезів – дуже затребувана процедура серед населення похилого віку. З віком зуби слабшають, і, піддаючись хворобам, випадають самі або ж їх потрібно вирвати.

Клініка стоматології «Перлина» займається виготовленням знімних зубних протезів під замовлення. Якщо Ви хочете вільно себе почувати в суспільстві і не соромитися своїх зубів, Вам слід звернутися в нашу клініку для виготовлення протеза.

Виготовлення знімних зубних протезівВиготовляють знімні зубні протези для пацієнтів, які втратили весь або майже весь зубний ряд. Перш ніж приступити до виготовлення протезів, клієнта направляють на рентген ротової порожнини для дослідження, чи немає аномалій в м'якої тканини і зубної кістки. Якщо аномалій не виявлено, стоматолог знімає відбиток щелеп пацієнта.

За допомогою відбитків, зуботехнік «виливає» гіпсові моделі майбутніх зубів. Щоб пацієнт почувався комфортно в своїх протезах, зубні лікарі виготовляють знімні зубні протези, враховуючи його індивідуальні потреби. Для цього проводяться виміри прикусу, щоб відстань між щелепами була комфортною для пацієнта.

Таким чином, зуботехніки продумали найдрібніші деталі, без яких пацієнт буде відчувати себе ніяково. Виготовлення знімних зубних протезів передбачає закріплення щелеп у правильному розташуванні, що дозволить їм виконувати деякі рухи. Адже людині в повноцінного житті потрібно їсти, посміхатися і співати, а для цього потрібно, щоб протези виглядали натурально.

Можливо, Ви страждаєте від того, що Ваші зуби виглядають хворими або деяких з них не вистачає в зубному ряду? Зверніться в клініку «Перлина» для виготовлення знімних зубних протезів під Ваші індивідуальні потреби. Забудьте про незручні моменти, посміхайтеся частіше і насолоджуйтеся життям разом з клінікою «Перлина».