Подарунковий сертифікат на процедуру

Подарунковий сертифікат на процедуруЯкщо хочете дати близькій людині щось, що залишиться з ним на все життя, замовляйте подарунковий сертифікат на процедуру в стоматологічній клініці «Перлина»,

З міським способом життя важко поєднувати малозначні відвідування стоматології. Незважаючи на рекомендації лікарів проходити обстеження кожні півроку, мало хто встигає запобігти захворюванню зубів, а безпосереднє тривале лікування обходиться йому дорого. З подарунковим сертифікатом на будь-яку процедуру в нашій клініці людина може сама вирішувати, коли їй зручніше відвідати лікаря і яку послугу вибрати.

Не шукайте приводу вручити на лікарську процедуру подарунковий сертифікат, дивуйте і даруйте прямо зараз. По-справжньому цінний і корисний подарунок відображає Вашу турботу про здоров'я і самопочуття людини.

За правилами використання сертифіката в якості подарунка на процедуру, вартість якої покривається їм, має право виключно власник. Він може звернутися за декількома послугами, якщо їх сумарна вартість не перевищує ліміт документа. З його правилами використання можна ознайомитися на сайті клініки, а замовити іменний екземпляр - за телефоном.

«Перлина» знаходиться в Києві і працює без вихідних. До нашої клініки зручно добиратися, а якість обслуговування залишає тільки хороші враження. З подарунковими сертифікатами на процедури від наших фахівців пацієнти можуть приходити в будь-який день тижня за передчасним записом.

Вибирайте характер послуг на нашому сайті і дізнавайтеся більше про наші методи. Сервіс клініки нікого не залишить осторонь - ми приймає дітей і навіть вагітних. Вручайтете рідній людині подарунковий сертифікат на стоматологічну процедуру - подаруйте посмішку.