Композитні вініри Київ

Композитні вініри КиївКомпозитні вініри (Київ) представляють собою поєднання кераміки і полімеру, що дозволяє стоматологам зробити Вашу посмішку повноцінною на всі сто. Вініри композитні є нововведенням в естетичній стоматології. Ця нова технологія дозволяє робити чудеса перетворення навіть самих непривабливих зубів, при цьому мінімально пошкоджуючи сам зуб пацієнта.
Для того, щоб встановити композитні вініри (Київ), нам не знадобиться заточувати Ваші зуби, як це буває у випадках, коли ставлять коронку. Стоматологи в «Перлині» зроблять все можливе, щоб Ваша посмішка перетворилася під їх умілими руками.

Композитні вініри (Київ) вирішують більшість проблем і дефектів зуба, так як їх форма і варіативність кольорів дозволяє стоматологам підібрати максимально вдалий варіант. Якщо ви хочете обслуговуватися тільки у фахівців в області вінірування, а не у звичайних стоматологів, Вам варто подзвонити в клініку «Перлина».

Вам було б набагато зручніше і практичніше встановити композитні вініри (Київ) на свої пошкоджені або зіпсовані зуби. Ніхто із оточуючих людей ніколи не дізнається про вініри, якщо Ви самі про це не розповісте. Вдало підібрані вініри в усмішці будь-якої людини виглядають наскільки красиво і природно, що неможливо сказати, що на зубах є якісь накладки.
Композитні вініри (Київ) або компоніри, є єдиним здоровим рішенням для людей, які давно страждають від дефекту зуба або зубів (проміжки між зубами, порушена форма зуба, стерта поверхню зуба, нездоровий вигляд зубної емалі і т.д).
Дозвольте нашим стоматологам підібрати для Ваших зубів такі композитні вініри (Київ), які б повністю відтворили Ваші зуби в нормальному їх стані.