Плюси і мінуси вініров на зуби

Чи помічали ви, що у успішних людей часто ідеальна посмішка. Може бути і у вас бувало так, що дивлячись фільм ви заздрили усмішці голлівудських акторів? Тому в цій статті я розповім вам про те, які плюси і мінуси вініров на зуби, так як це одна з можливостей зробити вашу посмішку ідеальною.

Плюси і мінуси вініров на зубиЯкщо вам виповнилося 18 років, то ваш прикус повністю сформувався, і ви зможете поставити вініри на зуби. Що важливо вінір не змінює колір, тому на ньому не залишиться слідів помади або їжі, яку ви їсте. Вінір абсолютно не відрізняється від інших ваших зубів, про це подбають наші фахівці. У них величезний досвід роботи, тому можете бути впевнені, колір не буде відрізнятися.

Один з плюс вініра це великий термін його служби. Це перевірив уже не один наш клієнт. Ще один незаперечний плюс вініра це те, що вони відмінно витримують перепади температур. Ви зможете однаково їсти холодне морозиво і запивати гарячим чаєм, якщо вам цього захочеться.

З іншого боку вініри вимагають ретельного дотримання правил догляду за ним. Інакше вони можуть тріснути або відшаруватися. Тому важливо вибрати хорошого консультанта, який допоможе вам у цьому. Саме таких консультантів має наша клініка. Знаючи всі ці плюси і мінуси вініров на зуби, багато хто вирішує їх собі поставити. Наша клініка це ідеальне місце щоб зробити це.

Ретельно зважте всі плюси і мінусів вініров на зуби і скоріше телефонуйте нам. Ви не будете розчаровані! Сподіваюся, моя стаття допоможе вам зважити всі плюси і мінуси вініров на зуби.